MALZEMELER:
4 adet yumurta
3 Türk kahvesi fincanı toz şeker
3 Türk kahvesi fincanı un
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
Islatmak İçin:
1 su bardağı süt (oda sıcaklığında)
Üzerine:
1 paket kremşanti
1 su bardağı süt
1 paket Dr. Oetker meyveli sos (ahududu çilekli)
Soğuyan keki servis tabağına alıp bir çok yerine kürdan batıralım. Kaşık yardımıyla kekin her yerine gelecek şekilde 1 su bardağı sütü üzerine dökelim. Sütü iyice çekince her yerini kremşanti ile kaplayalım. Üzerine de hazırladığımız meyveli sosu dökerek kenarlarından akmasını sağlayalım.
Buzdolabında dinlendirip servis edelim.
SEVGİ VE AFİYETLE KALIN :)
Pasta nefis olmuş ellerine sağlık..
YanıtlaSilÇok teşekkürler. Afiyet seker olsun. Sevgi ve muhabbetle :)
SilEline saglik meyvelisi cok hos gorunuyo
YanıtlaSilBende yeni blogcuyum sevgiler
Aramıza hoş geldiniz o zaman :) Çok teşekkürler. Afiyet olsun. Sevgilerimle :)
SilEllerinize saglik guzel gorunuyor,bnde yni blogcuyum sevgiler
YanıtlaSilHem pratik hem de çok leziz.Ellerine sağlık canım.
YanıtlaSilTeşekkürler canım. Çok lezzetli ve pratik oluyor gerçekten :)
Siladına inat, gülüyor bu pasta ya da yiyeni güldürür. ellerinize sağlık...
YanıtlaSilGüzel yorumunuz için çok teşekkür ederim :) Adına inat bir tadı var dediğiniz gibi. Afiyet olsun :) Sevgilerimle :)
Silçok klay ve guzel bır pasta olmus elıne saglık
YanıtlaSilOldukça pratik ve lezzetli oluyor. Teşekkür ederim. Afiyet şeker olsun :)
SilEllerine sağlık böylesi de çok güzel sevgiler...
YanıtlaSilAfiyet şeker olsun. Çok teşekkür ederim. Sevgilerimle :)
Silağlayan pasta en sevdiğim pastalar arasındadır.meyve soslusuda kesin çok güzel olmuştur.ellerine sağlık canım.
YanıtlaSilBende çok severim Eminecim. Meyve soslusunu da tavsiye ederim. Çok teşekkürler :) Afiyet şeker olsun :) Sevgilerimle :)
Silferah bır pasta olmus elıne sağlık
YanıtlaSilOldukça hafif ve lezzetli. Afiyet olsun :) Sevgilerimle :)
Sil