MALZEMELER:
Yeterli sayıda tavuk baget (dilediğiniz kısmı da kullanabilirsiniz.)
4 adet orta boy patates
2 adet soğan
1 yemek kaşığı salça
Tuz, kekik, tatlı pulbiber
Tereyağ
Haşladığımız tavuğun suyu
Tavukları da üzerine dizelim. Orta boy bir kaseye haşladığımız tavuğun suyundan alıp salçayı eritelim. Üzerine tuz ilave ekleyelim. Hazırladığımız salçalı suyu fırın kabındaki yemeğin üzerine dökelim. Su miktarı patateslerin üzerini 1 parmak geçecek kadar olsun. Tavukların üzerine 1′er parça tereyağ koyalım.
Önceden ısıtılmış 200-220 derece fırında patatesler yumuşayana kadar pişirelim.
SEVGİ VE AFİYETLE KALIN :)
ımm kızımın en sevdiği yemek ellerine sağlık canım nefis görünüyor :)
YanıtlaSilÇok teşekkürler Eminecim. Bizde ailece çok severiz. Afiyet olsun. Sevgilerimle :)
Silen sevdıgımız yemeklerden elınıze saglık
YanıtlaSilAfiyet şeker olsun. Sevgi ve muhabbetle :)
Sil