MALZEMELER:
3 adet yufka
İç Harcı İçin:
6 adet sosis
250 gr lor peyniri
az miktarda sıvı yağ
tuz, pul biber, kekik
Kızartmak İçin: Sıvı yağ
1 adet yufkayı uzun şeritler halinde eşit olarak 6 parçaya bölelim. Bir tane şeridi alıp sol alt tarafına harcı koyalım.
Sol ve sağa katlayarak üçgen olacak şekilde saralım.
Çay tabağına biraz su koyalım. Sardığımız üçgen böreklerin açılmaması için açıkta kalan kısmını suya batırıp kapatalım.
Aynı işlemi yufka ve harç bitene kadar tekrarlayalım. Tavaya bir miktar sıvı yağ koyup hafif kızdıralım. Orta ateşte böreği arkalı önlü kızartalım. Sıcak servis edelim.
SEVGİ VE AFİYETLE KALIN :)
çıtır çıtır nefis olmuş canım.ellerine sağlık.sevgiler.
YanıtlaSilCok tesekkurler. Afiyet seker olsun. Sevgilerimle :)
Sil